Skip to main content
NØRAA ENTREPRISE A/S
GODT HÅNDVÆRK TIL TIDEN….

HOVEDENTREPRISE


VI STYRER DIT PROJEKT

Som hovedentreprenør sørger Nøraa Entreprise A/S for kontakten med underleverandører og underentreprenører. Vi har et stort netværk af dygtige fagfolk, der går ligeså meget op i deres fag, som vi gør. Vi sørger for, at skaffe de bedste folk til de rette opgaver.

Vi har den faglige kompetence, der skal til, for at forstå og håndtere en hovedentreprise. Samtidig har vi langstrakt erfaring, hvilket også giver os overblikket og netværket, som vi gør brug af ved en denne slags projekt.

Ydermere sørger vi for at holde styr på økonomien, det juridiske og byggeprojektet fra A til Z. Vi påtager os ansvaret, hvorfor I kan finde jer godt til rette og slippe bekymringerne.

KOMMENDE BYGGEPROJEKT?

Vi kan håndtere selv de helt store byggeprojekter. Skal I bygge nye kontorer, lagerbygning eller institution? Vi gennemgår projektet nøje og sørger altid for, at alle parter er velinformerede og enige om processen.

KONTAKT OS GERNE

Vil I høre mere om hovedentreprise eller modtage et uforpligtende tilbud, så kontakt os endelig. Vi er tilgængelige på telefon 49 22 43 96 og via e-mail post@fnn.dk.