Køkken & garderobe

Nyt Køkken & garderobe?

Både køkken og garderobe er centrale elementer i enhver bebyggelse. Vi forstår at skabe æstetiske og funktionelle løsninger, der ydermere er miljøvenlige og bæredygtige.

Et fuldendt og lækkert køkken og/eller garderobe skaber glæde i hverdagen. Desuden øger det også ejendommens værdi markant. Det er derfor aldrig en dårlig idé at få et godt tilbud på et nyt køkken og garderobe.

Vi løser alle opgaver

Vi har stor erfaring indenfor bl.a.:

  • Montering af køkkener i alle faggrupper
  • Beboerhåndtering i boligforeninger og ejerforeninger
  • Prioritering af køkken og garderobe inkl. tegninger

Godt samarbejde og stor erfaring

Køkken og garderobe er komplekse at håndtere, og det kan være problematisk at stå med det selv. Nøraa Entreprise A/S giver jer sikkerhed for, at jeres køkken og garderobe fungerer optimalt, når vi har udført arbejdet.

Vores erfaring fortæller os, at der er mange forhold at tage hensyn til i forbindelse med udskiftning eller renovering af køkken og garderobe. Vi besidder den nødvendige ekspertise og erfaring, der gør, at vi er i stand til at håndtere alle opgaver, når det kommer til etablering og renovering af nyt køkken eller garderobe.

Kontakt os gerne

Hvad enten du er privat- eller erhvervskunde, tager vi gerne et uforpligtende møde omkring dit projekt. Ring til os på 4922 4396 eller skriv en e-mail til os via post@fnn.dk.

KONTAKT OS