Skip to main content
NØRAA ENTREPRISE A/S
GODT HÅNDVÆRK TIL TIDEN….

OM OS – NØRAA ENTREPRISE A/S


LIDT HISTORIE

Nøraa Entreprise A/S er beliggende i Helsingør og er en mellemstor snedker- og tømrervirksomhed stiftet i 1994. Tre år senere, i 1997, blev den første svend ansat på fuld tid og samme år den første lærling. Samtidig blev virksomheden godkendt som praktikuddannelsessted og i denne forbindelse omdannet til et anpartsselskab (ApS).

Nøraa Entreprise A/S ansætter kun veluddannede håndværkere, som alle deltager i alt fra mindre serviceopgaver til store hovedentrepriser. Håndværkernes faglige kvalifikationer er høje, og flere af vores medarbejdere har været ansat i mere end 10 år.

Vores medarbejdere har en god aldersspredning, og vi er dermed i stand til at løse opgaver, hvor der er brug for både erfaring og den nyeste teknologi. Dette er for eksempel, når der skal energirenoveres. Af denne grund ansættes der kontinuerligt tømrerlærlinge.

Nøraa Entreprise A/S rummer dygtige og erfarne snedkere og tømrere og har gennem årene oparbejdet et netværk af andre dygtige fagfolk. Dette betyder, at vi løser opgaver for mange af de almene boligselskaber i kommunen, større ejendomskomplekser og arkitekter. Derudover servicerer vi private kunder. Vi arbejder primært i Nordsjælland og København.

VISION

 • Vi stræber efter at være den ledende samarbejdspartner indenfor alle former for byggeprojekter, primært på Sjælland.

MISSION

 • Vi overholder vores principper for ærlighed, ordholdenhed og kvalitet, vi fastholder og udvikler de bedste håndværkere, og ved at gå forrest i markedet fastholder vi vores kunder.

VÆRDIER

Vi sætter kunden i centrum. Derfor forpligter vi os til:

 • at forstå kundens behov
 • at overholde vores aftaler
 • at være fleksible
 • at være serviceminded og handlingsorienterede
 • at opretholde et højt fagligt niveau
 • at tilbyde alle håndværkere uddannelse og kurser, samt tilbyde udviklingsamtaler
 • at skabe gensidig tillid

MERE END BARE ET ENTREPRISEFIRMA

FLEMMING NØRAA NIELSEN TILDELES BESKÆFTIGELSESRÅDETS PRIS

Det Lokale Beskæftigelsesråd (LBR) uddeler årets LBR-pris til en virksomhed, der har udvist et særligt stort beskæftigelsesansvar.

I 2011 gik årets LBR-pris til Nøraa Entreprise A/S, som ifølge Hans Andersen gør et stort stykke arbejde med at hjælpe unge ledige på vej og give dem gode forudsætninger for at træde ind på arbejdsmarkedet.

“Beskæftigelsesansvar er det, som virksomhederne udviser, når de tager ledige borgere ind i virksomhedspraktik eller løntilskud. Jeg har besøgt mange virksomheder, som gør en stor indsats, og udviser det nødvendige overskud til at kandidere til prisen. Så på en måde er I alle vindere, selvom vi kun har kunnet udpege én endelig vinder.” – Beskæftigelsesrådets formand Hans Andersen

Dette års LBR-pris gik til Snedker- og Tømrermester Flemming Nøraa Nielsen, som ifølge Hans Andersen gør et stort stykke arbejde med at hjælpe unge ledige på vej og give dem gode forudsætninger for at træde ind på arbejdsmarkedet.

Et eksempel på denne indsats er, at Flemming Nøraa Nielsen for nylig selv har tilknyttet en af sine egne praktikanter til sig i en fast lærlingestilling.

Tømrermester Flemming Nøraa Nielsen var en glad mand, da han modtog prisen af beskæftigelsesrådets formand: “Vi har stort fokus på at yde et socialt stykke arbejde ved at tage imod unge mennesker, som Jobcenter Helsingør tilbyder os. Derfor er det en stor ære at blive belønnet for det arbejde. Både for mig, men ikke mindst for mine svende, som til dagligt arbejder sammen med de unge mennesker, vi har tilknyttet.”

VI STØTTER LOKALSAMFUNDET MED SPONSORATER

Nøraa Entreprise A/S ønsker at give igen, derfor støtter vi op om lokalsamfundet ved at uddele sponsorater, og vi støtter endvidere nationale projekter.

 • Stafet for livet Spar Nord
 • Ungdoms Rødekors
 • Børns Vilkår
 • MTB CK
 • Gigtforeningen
 • Hornbæk IF Fodbold