Skip to main content
NØRAA ENTREPRISE A/S
GODT HÅNDVÆRK TIL TIDEN….

OM- & TILBYGNING


KOMMENDE BYGGEPROJEKT?

Nøraa Entreprise A/S hjælper alle typer af kunder med om- og tilbygninger, såvel private som erhvervskunder. Vi sætter os sammen med kunden for at aftale den bedste skræddersyede løsning. Vi udfører alle former for om- og tilbygninger, store som små, blandt andet:

  • Tilbygning af havestue, vinterstue eller lignende
  • Tilføjelse af ekstra kvadratmeter til din nuværende bolig
  • Komplet boligrenovering
  • Tilføjelse af en ekstra etage

Vi har erfaringen og ekspertisen, der gør, at vi kan garantere et fuldendt og flot resultat, der lever op til jeres forventninger.

DIN FORETRUKNE SAMARBEJDSPARTNER

At bygge om eller til kan være et omfattende og krævende projekt. Der er mange bolde i luften på samme tid, og de skal gerne jongleres systematisk. Regler skal overholdes, tidsplaner skal følges og budgetter skal lægges.

Vi ved, at dette kan være noget af en mundfuld. Derfor tilbyder vi, at være jeres entreprisefirma, der agerer som tovholder og projektleder. Vi forstår os altså både på det gode håndværk og den vigtige projektledelse.

KONTAKT OS OG HØR MERE

Er I interesserede i at høre mere, har I spørgsmål, eller vil I måske gerne have et uforpligtende tilbud? Vi står til rådighed med rådgivning og en snak om den bedste løsning til jer.

Kontakt os gerne på telefon 4922 4396 eller via e-mail post@fnn.dk.