Skip to main content
NØRAA ENTREPRISE A/S
GODT HÅNDVÆRK TIL TIDEN….

SERVICEOPGAVER FOR BOLIGFORENINGER


SKRÆDDERSYET SERVICE

Nøraa Entreprise A/S tilbyder alle former for serviceopgaver – store såvel som små. Vi er vant til at skræddersy løsninger til boligselskaber i forbindelse med større renoveringsopgaver, og vi har stor erfaring inden for planlægning af tid og ressourcer.

F.eks. ved indbrud og stormskader ved vi, hvor vigtigt det er, at en skade bliver udbedret øjeblikkeligt. Nøraa Entreprise tilbyder netop denne fleksibilitet og kvalitetsikkerhed.

MALERARBEJDE

Som en del af vores service kan Nøraa Entreprise A/S påtage sig alle former for malerarbejde, for såvel private som erhvervskunder. Især store og omfattende maleropgaver for boligselskaber og lignende er én af vores specialer.

Alt malerarbejde udføres af faguddannede håndværkere. Vi har blandt andet stor erfaring med maling af vinduer, vægge, lofter, udendørs træværk, paneler og indfatninger.

ET VÆLD AF OPGAVER LØSES

Hvis du er usikker på, hvad en serviceaftale med os kan indbefatte, er her et lille uddrag af de serviceopgaver, som vi kan løse:

  • Udskiftning af køkkener i hele boligkomplekser
  • Istandsættelse af flyttelejligheder
  • Renovering af badeværelse ved flytning
  • Fuld istandsættelse af hele lejligheden
  • Maling af hele ejendomme

Ovenstående liste er ikke udtømmende. Som udgangspunkt kan vi løse langt de fleste opgaver, så tøv ikke med at kontakte os.

Vil I vide mere, eller ønsker I et uforpligtende tilbud? Kontakte os på 49 22 43 96 eller via post@fnn.dk.