Tagarbejde & stillads

Professionelle tagløsninger

Nøraa Entreprise A/S udfører alle former for tagkonstruktioner og tagløsninger for såvel private som erhvervskunder. Vi tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi sammen finder den bedste løsning på opgaven. Vi går meget op i, at resultatet er funktionelt, holdbart, miljøvenligt og æstetisk.

En god idé at passe på taget

Der er mange fordele ved at få et nyt tag eller få renoveret det gamle. Taget er konstant udsat for vind og vejr og er dit hjems ydre barriere. Konstant slid kræver vedligeholde – og det er altid en god idé at komme problematikkerne i forkøbet.

En næsten selvsagt fordel ved fornyet tag er, at det løfter udseendet og udtrykket på hele boligen. Vi forstår at implementere nye tage, der passer til husets æstetik og stil.

Ydermere kan et nyt og godt tag forbedre indeklimaet og nedsætte varmeregningen ved at være bedre isoleret. Vi laver tage, der er bæredygtige og klimavenlige, hvilket kommer jer, jeres økonomi og kloden til gode.

Sidst, men ikke mindst, gør de førnævnte fordele, at bygningen eller husets værdi stiger. Der er altså ikke ret mange grunde til ikke at få fikset taget.

Vi tager os af alle tagopgaver

Af opgaver, vi kan udføre, kan nævnes:

  • Komplette tagløsninger til byggebranchen og typehusfabrikanter
  • Komplette tagløsninger til boligforeninger

Vi har egen stillads afdeling så alle typer stillads arbejder udføres.

  • Facadestillads
  • Murestillads
  • Overdækning

Kontakt os gerne

Ønsker I at høre mere, eller vil I gerne have et uforpligtende tilbud? Tøv ikke med at kontakte os enten telefonisk på 4922 4396 eller via e-mail post@fnn.dk

KONTAKT OS