Skip to main content

Vi står på spring for at lave dit tømrerarbejde


Tømrerfirma der laver tagarbejde og andre projekter efter dine ønsker

Har du brug for en tømrer til at ordne dit tag? Nøraa Entreprise A/S har mange års erfaring med at lave tømrerarbejde, og vi kan hurtigt springe til for at ordne dit tag, dine vinduer eller noget helt tredje.

Vores tømrere og snedkere kan køre ud til din adresse og vurdere din opgave, uden at du binder dig til at ansætte os.

Nøraa Entreprise A/S har især hjulpet mange kunder i Humlebæk, Espergærde, Helsingør og omkringliggende byer. Kontakt os, så giver vi dig et godt resultat til en billig pris.

Vores tømrermester laver al slags tømrerarbejde

Nøraa Entreprise A/S udfører alle tømreropgaver fra tagarbejde til ombygninger. Vi har tømrere og snedkere ansat, som har stor ekspertise. Arbejde i træ er derfor én af vores spidskompetencer.

Træ er et komplekst materiale, og tømrerfaget kræver kompetencer og erfaring. Vi har begge dele, og det kan ses i vores tømrerarbejde.  Tømreropgaver bliver altid udført med kundens ønsker for øje, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Kom endelig med din idé til et byggeprojekt

Vi laver alle tømreropgaver – store som små – til rimelige priser. Har du en idé til et kommende projekt, men er du i tvivl om, hvor du skal begynde? Eller har du et stykke tømrerarbejde, som du mangler en professionel tømrer til at udføre? I begge tilfælde bør du kontakte os, så kommer vi med en vurdering og et godt tilbud.